“Cheesecake” jordbær

IMG_3520Disse fyldte jordbær er super lækre og friske og minder mest af alt om en lille cheesecake. De er den perfekte lille dessert-hapser her i varmen, men skal holdes på køl da cremen hurtigt smelter ved disse temperaturer. (Som det også ses på billedet ;p)

Det skal du bruge:

  • 200 g Jordbær
  • 100 g cream cheese
  • 3-4 spsk. flormelis (alt efter hvor sød du vil have cremen)
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 Digestive kiks

 

 

 

  1. IMG_3505IMG_3506Skyl jordbærene og skær stilken af, så der er hul i midten af bæret.

 

 

 

 

 

IMG_3509IMG_35042. Bland Cream cheese, flormelis og vaniljesukker, brug en stavblender for at få cremen helt ensartet. hæld cremen i en pose, hvori du klipper et hul i det ene hjørne.

Fyld cremen i hullerne i jordbærene, ved at klemme den forsigtigt ud af posen.

 

 

 

IMG_3507 IMG_35113. Knus en digestive kiks og dyp jordbærene ned i den knuste kiks.

 

Hvis ikke jordbærene skal serveres med det samme, sættes de på køl indtil da. 

 

 

Skriv et svar