Chili lakseruller

IMG_3627Opskriften på disse lækre ruller, stammer fra min søde svigermor. Hun er altid kreativ i køkkenet, så jeg får meget inspiration fra hende. De er gode både som forret, kanape eller som del af en buffet.

 

Det skal du bruge:

  • Røget laks
  • Cream cheese
  • Tortilla pandekager
  • Babyleaves, rucola, spinat eller hvad du bedst kan lide.
  • Chilisauce (f.eks. Sriracha, som kan købes i Bilka)

 

 

 

IMG_3581IMG_35791. Smør tortillaen med et tykt lag cream cheese. (jeg fik smurt et lag, som var lige lidt for tyndt)

2. Skyl salatbladene og fordel et lag henover tortillaen.

 

 

 

IMG_3583IMG_35823. Lav striber med chili på tværs af tortillaen, alt efter hvor stærkt du vil have rullerne. Jeg lavede tre striber og det var stærkt. Så jeg vil mene at en til to striber er nok, hvis man ikke er  trænet i at spise stærk mad 😉

4. Fordel et lag med røget laks henover tortillaen.

 

 

IMG_3585IMG_35845. Rul rullen stramt sammen og pak den stramt ind i et strykke vitavrap og læg rullerne på køl en times tid.

6. Rullen skæres i skiver med en skarp kniv og er nu klar til at blive serveret 🙂

 

 

Så er der serveret på en smuk klassisk tallerken fra Royal Copenhagen i stellet “riflet”

IMG_3627IMG_3592

Skriv et svar