Svigerfars pasta-pesto-pølseret

IMG_3773Efter at have fået hotdogs til aftensmad igår, havde vi en halv pakke pølser tilovers. Min svigerfar servere ofte en lækker pasta-pesto-pølseret, så den skulle vi da selvfølgelig lave vores egen variation af idag 😉

Det er en nem og lækker ret, som kan varieres efter, hvad man lige har i køleskabet. Men her får i opskriften udfra hvordan vi lavede den idag.

Velbekomme 😉

Det skal du bruge:

  • Pasta (Vi brugte makaroni idag, men hvilken som helst slags dur – nudler er rigtige gode)
  • Bacon
  • Pølser
  • Grøn pesto
  • Grøntsager  (Igen kan du bruge lige de grøntsager du foretrækker , Vi brugte aspageres og en færdig salatblandig med gulerødder – men fx. broccoli er også virkelig lækkert i retten)
  • Pinjekerner (Vi supplerede med sesamfrø idag, da vi ikke havde nok pinjekerner)
  • Salattern/fetaost
IMG_3745
Jeg brød mine principper idag og stegte baconen på panden istedet for i ovnen, hvilket jeg virkelig fortrød 😛 Det sprøjtede og boblede, så det gav mig traumatiske “flashbacks” til alle de brændsår jeg fik i mine teenage år, da jeg arbejdede på grillbar.. haha.. 😛

IMG_37511. Start med at stege baconen. Når den er færdig placeres den på en stykke køkkenrulle, så den kan dryppe af.

2. Skyl og hak grøntsagerne.


IMG_3754
 3. Steg pølserne et par minutter og tilsæt derefter grøntsagerne (bruger du frisk salat venter du med at putte den i tilsidst ;))

4. Rist pinjekerner / sesamfrø på panden til de er let gyldne.

5. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken. knæk den gerne i mindre stykker.

6. Hak baconen i små stykker.

 

IMG_3755IMG_37617. Når pastaen er færdig hældes den på panden med pølser og grøntsager. Tilføj bacon og tøm glasset med pesto henover. Hæld lidt vand i glasset og ryst det, for at få det sidste pesto med og hæld det ligeledes på panden. Bland det hele. (hvis du bruger salat er det nu den skal i ;))

8. Hæld pinjekerner/sesamfrø og salatternpå toppen.

 

 

Skriv et svar