Madklubben

IMG_4145 Denne weekend havde vi min bedste ven og hans kæreste til middag. Det var som altid en rigtig god aften!

Min bedste ven og jeg har kendt hinanden siden vi har 16-17 år gamle, hvor vi mødte hinanden på Nibe festival. Da vi året efter begge flyttede hjemme fra startede vi en madklub, hvor vi lavede mad sammen et par gange om måden. Et år senere flyttede vi sammen og var romemates vores sidste år af gymnasiet. Det var et virkelig sjovt år, hvor der også blev kokkereret en hel del. Men nok mest drukket øl, som man jo gør i den alder 😛 Da vores veje igen mødtes et par år senere, i Aarhus, valgte vi at genoptage madklubben.

Så vi mødes igen et par gange om måneden, men nu med påhæng, og barn og hund for mit vedkommende 😉 Jeg synes det er så hyggeligt, at vi har holdt fast i vores madklub gennem alle de år (dog med pauser) og elsker at man kan inspirere hinanden med nye retter og prøve nye ting af sammen.

IMG_4163Da vi startede med at lave mad sammen, var vi virkelig på bar bund og ingen af os kunne de store kunster i et køkken. Det var meget hakkebøf med kartofler, jeg kunne ikke engang lave en sovs dengang, haha. Men vi har i tidens løb rodet os ud i mange forskellige spænende ting og er begge blevet MEGET bedre til at lave mad idag 😛 Hvis ikke allerede du er med i en madklub, kan jeg klart anbefale at starte en! 🙂

Denne gang var det hjemme hos os og derfor mig som bestemte menuen 😉

Menuen stod på

Forret

Blomkålssuppe med hjemmelavede brødcrutoner  og bacondrys

IMG_4169Hovedret

Kalvegrydesteg med rødvin-timian sovs og ovnbagte kartofler

Dessert

Tiramisu

…..Opskrifterne kommer i hver deres indlæg 😉

Skriv et svar