Tip: Sådan gør du nemt din mikroovn ren

føreftermikroovnDet er ikke fordi at jeg elsker at gøre rent eller er den OCD agtige type, men med hund, barn og masser af eksperimenter i køkkenet, ender jeg alligevel med at gøre en hel del rent hver dag. Derfor elsker jeg også at finde små tips og tricks til hvordan man kan komme igennem rengøringen hurtigere og nemmere, men også helst med endnu bedre resultater.

Dette lille tip er fundet på pinterest og er simpelthen guld værd! Jeg har endnu ikke mødt nogen, som kendte tippet i forvejen, så jeg føler at det er min opgave og sprede det, så folk ikke skal lide unødigt med mikroovns-rengøringen! Det er jo ikke noget værre end at putte sin mad ind i en beskidt mikroovn – det skulle da lige være at gøre den ren, uden dette tip 😛 Det er jo som om skidtet gror fast i fast i sådan en mikroovn. Nu til tippet! 😉

Det skal du bruge:

  • 2,5 dl eddike
  • 2,5 dl varmt vand
  • En skål
  1. Bland de to væsker i skålen og stil den ind i mikrovnen på højeste effekt og indstil tiden på  5-10 min, alt efter hvor høj effekt din mikroovn har.
  2. Fjern forsigtigt skålen fra ovnen, husk at bruge grydelapper da skålen bliver meget varm.
  3. Tør nu fladerne over med en opvredet klud.

…viola skidtet glider nu nemt af 😉

Skriv et svar